Wij zijn te bereiken op: 030-3050072
info@tvvschorten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

Leren schort

Bent u opzoek naar een authentiek leren schort? dan bent u hier op het juiste adres want wij zijn leverancier van leren schorten die gemaakt zijn van echt leer. Besteld u een leren schort bij Tvvschorten dan heeft u gegarandeerd een leren schort van kwaliteit en echt leer. U heeft jaren lang plezier van een leren schort van Tvvschorten. Deze leren schorten zijn geschikt voor tijdens het werken en gaan jaren lang mee!! Besteld u vandaag nog een leren schort dan wordt u schort direct verstuurd.

Leren schort voor op het werk

U bent opzoek naar een leren schort voor op het werk? Wij hebben diverse leren schorten op voorraad dus het leveren van uw leren schort is voor ons geen probleem. Een leren schort is geschikt voor vele werkgroepen zoals bijvoorbeeld in de horeca of in speciaal zaken. Bij Tvvschorten wordt uw leren schort direct verstuurd na uw bestelling!! En altijd voor de zelfde vaste lage prijs.

Leren schort voor in de horeca

Werkt u in de horeca en heeft u altijd al een leren schort willen hebben? Tvvschorten is leverancier van leren schorten en diverse andere schorten. Een leren schort is bij ons altijd van hoogwaardige kwaliteit en altijd voor de zelfde vaste lage prijs. Een leren schort is bij ons van echt leer en is altijd geschikt voor horeca werk. Bestel vandaag nog en dan wordt uw leren schort direct verstuurd.